Behandling

Book en tid


Behandling
Kraniosakral terapi er en meget blid behandlingsform, som tager udgangspunkt i at hjælpe både krop og sind tilbage i balance – selv om kraniosakral terapi er en blid behandlingsform går det meget dybt.

Forskellige livsvilkår kan skabe ubalance i kroppen – og i sindet. Det kan være en tilstand af stress opstået på arbejde, i skolen eller i privatlivet. Det kan også være et kortere eller længerevarende sygdomsforløb, som har skabt en ubalance. Ligeledes kan forskellige ulykker være årsag til, at vi ikke føler os helt på omgangshøjde. Ved alle de nævnte ubalancer vil kraniosakral terapi gå ind og hjælpe kroppen med at genoprette sin balance.

Indledning til behandling: En kraniosakral terapi starter med en samtale. Oftest starter vores samtale allerede ved den 1. telefonsamtale, når du ringer for at bestille tid. Her hører jeg kort, hvad du ønsker hjælp til. På den måde kan jeg forberede mig lidt, til du kommer første gang.

Når du kommer til 1. behandling, starter vi med at tale kort sammen og du får mulighed for at uddybe dine ønsker, og stille spørgsmål.

Behandlingen foregår mens du er fuldt påklædt, så det vil være praktisk at ha noget løst tøj på.
Behandlingen foregår, mens du ligger på en briks med tæppe på. Mange bliver meget afslappede under behandlingen – nogen falder i søvn. Men det er meget individuelt.

Efter behandlingen opfordrer jeg til at drikke rigeligt vand, da kraniosakral terapi virker vanddrivende. Selve behandlingen arbejder i kroppen i nogle dage, hvor krop og sjæl vil prøve at finde tilbage i balance. Mange, der får kraniosakral terapi mærker, at krop og sjæl får det bedre allerede efter 1. behandling. Samtidig er det også sådan, at kroppen bedre ”forstår” kraniosakral terapien efter 2 til 3 gange.


 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 
Eller efter aftale.
Hvis du ikke finder en tid der passer,
er du velkommen til at kontakte mig.

En hjemmeside af Kliksite.dk - Online booking system af KlikBook.dk