Om mig

Lidt om mig:

Jeg er eksamineret og RAB-godkendt kraniosakral terapeut.
Desuden er jeg uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og procesorienteret psykoterapeut.
Jeg har i mange år interesseret mig for den sammenhæng, der er i mellem vores krop og vores sind. Det er helt klart for mig, at krop og sind påvirker hinanden. Derfor ser jeg det som en naturlig udvikling, at jeg nu tilbyder kraniosakral terapi, da denne behandlingsform forener de 2 på smukkeste vis.
Kort sagt vil det sige, at jeg har en bred sundhedsfaglig baggrund for at udføre kraniosakral terapi. Dette betyder stor seriøsitet og professionalitet i mødet og behandlingen af dig og evt. dine børn.
Min klinik ligger i forbindelse med min bolig. Et smukt og roligt sted 30 km nord for Aalborg, ca. 3 km nord for Hjallerup. Fra klinikken er der udsigt over det smukke landskab, som du kan nyde i forbindelse med behandlingen.
Jeg bor sammen med Jan – børnene er for længst flyttet hjemmefra, og har beriget mig med 2 dejlige børnebørn.
I mange år har jeg været så heldig at have mine egne heste omkring mig. De seneste 8 år har jeg haft islandske heste, som jeg holder meget af at ride ture på. Flere gange har jeg været på rideferie i Danmark, hvor jeg har redet fra sted til sted sammen med mine ride-venner. I det hele taget betyder naturen meget for mig.